DIVEIT sælger udstyr til de kræsne

og dem der ikke vil betale for meget.

 

 

CMAS 1 stjernet

 

Diveit tilbyder uddannelse inden for Cmas i samarbejde med Korsør frømandsklub under Dansk sportsdykkerforbund.

 

Hos Diveit går vi op i, at du bliver uddannet ordentlig fra starten og derfor vil vores kurser, tage lidt længere tid en normale begynder kurser.

Diveit's undervisning ligger vægt på træning i vand. Det vil sige der bruges meget tid i vandet, på at lære de basale færdigheder, så som afbalancering, trim og team færdigheder. Alle øvelser i vand udføres i neutral afbalancering. Det vil sige at man ikke sider på sine knæ på bunden, men prøver at afspejle den måde vi dykker på, ved at svæve over bunden. 

Korrekt afbalancering hjælper til med at passe på undervandsmiljøet, samtidig med det giver en mere kontrolleret dykning.

Det korrekte trim hjælper med til at vi kan bevæge os effektivt gennem vandet uden at bruge unødige resurser. 

 

For at vi kan bevæge os i vandet skal vi bruge nogle finneteknikker. Det er vigtig med de rigtige teknikker for at værne om undervandsmiljøet og ikke mudre alting op, og beskadige vegetationen. En af de ting som vi vil øve er positionering i forhold til makker kun ved hjælp af fødderne.

 

Diveit køre kun små hold. Det vil sige at der maks. er 4 elever og min 2 på et hold. Vi køre ikke med mindre en 2 da vi så ikke kan undervise team dykning. 

 

Læs yderligere adgangskrav på dette link. CMAS 1 Stjernet

 

Pris. 3.600,- inkl. låneudstyr, låne bog, medlemskab af DSF, certifikat udstedelse, ½ års medlemskab af Korsør frømandsklub.

Der til kommer udgift til læge undersøgelse.

 

Læs om Korsør frømandsklub.

 

<<Tilbage.

 

 

NYHEDER

 

 Læs mere her.