DIVEIT sælger udstyr til de kræsne

og dem der ikke vil betale for meget.

 

 

 

 

Diveit er en enkeltmands virksomhed der startede tilbage i 2004. Diveit startede dengang i det små og har siden vokset,  så den nu omhandler salg af udstyr, uddannelser inden for dykning. Import og eksport af udstyr står også på programmet.

 

Diveit er drevet og ejet af Thomas Zielinski der med mere en 10 års erfaring med dykning, samt 10 års erfaring med handel, Der ved står vi godt rustet til at hjælpe vores kunder.

 

Hos Diveit er det dig som kunde der er i centrum. Vi bruger den tid der skal til at rådgive og vejlede dig, på bedste måde når du har spørgsmål, ønsker omkring dykning. Der ligges stor vægt på ærlighed og tingene bliver sagt som de er. Vi elsker hvad der har med dykning, eller relatere der til at gøre, og det vil altid være vores passion for dykning der kommer til at drive virksomheden. For at holde passionen ved lige, så dykker vi også aktivt og ikke kun firma relateret.

 

I Diveit ønsker vi at kunne se vores kunder i øjnene, igennem mange år, og derfor prioriterer vi en seriøs og høj service. "Service er noget man får, ud over det man betaler for" Dette er din sikkerhed for ikke at blive en i mængden.

 

Diveit er et firma der ikke vil gå på kompromis med kvalitet og derfor udvælger vi nøje de produkter vi forhandler. Vi skal selv kunne stå indenfor dem og hvis ikke vi selv kan bruge produkterne eller stoler på dem. Ja så har de ikke noget at gøre i virksomheden. Pris og kvalitet hænger sammen. Dette er selvfølgelig rigtigt, og så ikke alligevel.  Kvalitet behøves ikke at koste en formue. Diveit handler bla. direkte med producenter og spare derfor dyre distributør led.

 

Diveit er kommet for at blive.

 

NYHEDER

 

 

 

overskrifter »

Vores nye webshop er i luften.

www.dir-shop.dk