DIVEIT sælger udstyr til de kræsne

og dem der ikke vil betale for meget.

Diveit forhandler produkter der relatere til dykning. Alle producenters side kan findes ved et klik på billedet.

Diveit er pr. 30. august 2013 blevet distributør for Tecline & Scubatech i Danmark. Vi er meget stolte af at have fået denne tillid af Scubatech.

Tecline og Scubatech er fra Polen.

Tecline er som brand, det sidste nye skud på stammen inden for dykkerudstyr. Tecline har udviklet egne produkter, og gennemtestet dem i samarbejde med GUE instruktører.  Her kan nævnes deres Vinge Donut 22 Special edition og deres helt nye 1 trin V2 som blev lanceret i januar 2013 på Boot messe i Düsseldorf.  Vi har testet dem begge, og er meget imponeret over deres performance. 

Tecline er en økonomisk, kvalitets og holdbar produkt linje, hvor der er taget udgangspunkt i hvordan mennesker er bygget og bevæger sig. Tecline byder på den med vores øjne, mest innovative produktlinje præsenteret siden 2010. 

Læs mere om Tecline Her: KLIK HER  

Diveit forhandler inderdragter fra KWARK

Disse dragter er lige så varme som de kendte BZ400 men fylder ca. det halve under tørdragte og komprimeres ikke.

Inderdragterne er langt mere fleksible en klassiske inderdragter og den helt specielle dobbeltlags Fleece giver dragtens fantastiske varme.

KWARK producere flere tykkelser og variationer, så der er til alle former for dykning..

Diveit er glade for at kunne sælge udstyr fra DUX. Dux levere bagplader, vinger, og stort set alt hvad der høre til, for at kunne udstyre en Dir dykker.

Dux produceres i Tjekiet og er af høj standart. Diveit har forhandlet DUX siden 2006 og har et stort kendskab til produkterne.

NYHEDER

Diveit er blevet forhandler af lygter fra den store kendte producent Brightstar.

Brightstar har produceret HID lys siden 2002 og er idag førende inden for dette område. Brightstar producere i dag. også LED lys. Brightstar ligger stor vægt på kvalitet og funktionalitet. Brightstar kan levere lys til flere forskellige brancher.

Diveit levere også andet udstyr. Nogle af dem vi handler med er bla. BtS, Vandagraph, og så er der en række no name produkter.

Det er også muligt at købe de fleste af varerne online ved at følge et af følgende links.